Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

Βιομηχανικό φίλτρο αέρα

Εξοπλισμός με σκοπό να αφαιρέσει τα στερεά μόρια και τους μοριακούς ρύπους για να βελτιώσει την ατμοσφαιρική ποιότητα στο σύστημα ή το περιβάλλον.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Βιομηχανικό φίλτρο αέρα Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Βιομηχανικό φίλτρο αέρα

Βιομηχανικό φίλτρο αέρα

 • Οι κίνδυνοι της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

  Οι κίνδυνοι της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

  Οι μεγαλύτερες εμπορικές εγκαταστάσεις λαμβάνουν πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους με τις διαφορετικές ευαισθησίες στα μικρά μόρια. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι τα εσωτερικά μολυσματικά επίπεδα είναι δύο έως πέντε φορές υψηλότερο από τα υπαίθρια επίπεδα. Οι εσωτερικοί ατμοσφαιρικοί ρύποι αναγνωρίζονται επίσης ως τοπ πέντε περιβαλλοντικοί κίνδυνοι που διακινδυνεύουν τη δημόσια υγεία. Ο καθαρός αέρας μπορεί να ασκήσει άμεση επίδραση στην κατώτατη γραμμή της επιχείρησης με τη βελτίωση της γενικής απόδοσης των υπαλλήλων και τη μείωση του κινδύνου μειωμένης παραγωγικότητας λόγω της ασθένειας και των αλλεργιών. Δυστυχώς, όταν εισάγει ο υπαίθριος αέρας ένα κακώς φιλτραρισμένο σύστημα εξαερισμού, οι ρύποι όπως η σκόνη, ο καπνός, η γύρη, κ.λπ. θα κατατεθούν στους σωλήνες, μπαταρίες, και ανεμιστήρες, με συνέπεια τη φτωχή ροή αέρος, η οποία θα βλάψει την παροχή αέρα και την εξάτμιση. Ισορροπία.

  Δωρεάν προσφορά
 • Βιομηχανική περιγραφή φίλτρων αέρα

  Βιομηχανική περιγραφή φίλτρων αέρα

  Ένα φίλτρο αέρα είναι μια συσκευή με σκοπό να αφαιρέσει τα στερεά μόρια και τους μοριακούς ρύπους για να βελτιώσει την ατμοσφαιρική ποιότητα σε ένα σύστημα ή ένα περιβάλλον. Το φίλτρο αέρα αποτελείται συνήθως από ένα ισχυρό πλαίσιο που γεμίζουν με ένα ορισμένο μέσο φίλτρων, το οποίο σφραγίζεται για να αποτρέψει τη διαρροή μεταξύ του πλαισίου και του μέσου. Μερικά φίλτρα μπορούν επίσης να συνδεθούν μια μάσκα-οθόνη με το φίλτρο για να προστατεύσουν τα μέσα κατά τη διάρκεια επεξεργασία-ή ένα στόλισμα για να αποτρέψουν τη διαρροή μεταξύ του πλαισίου φίλτρων και της κατοικίας του.

  Δωρεάν προσφορά
 • Βιομηχανικά σενάρια χρήσης φίλτρων αέρα

  Βιομηχανικά σενάρια χρήσης φίλτρων αέρα

  Ένα φίλτρο αέρα μπορεί να έχει ενός από διάφορους διαφορετικούς τύπους μέσων φίλτρων, ανάλογα με την προοριζόμενη αίτησή του και τον τύπο και το μέγεθος των μορίων που φιλτράρονται. Το φίλτρο αέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή που απαιτεί τη χρήση του καθαρού αέρα. Ο εξοπλισμός και οι θέσεις όπου τα φίλτρα αέρα χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν τα κλιματιστικά μηχανήματα, τα βιομηχανικά και εμπορικά κτήρια, τα νοσοκομεία, τη φαρμακευτική κατασκευή, την κατασκευή ηλεκτρονικής, και τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων.

  Δωρεάν προσφορά

Οι τύποι διαστημάτων και προϊόντων ότι τα φίλτρα αέρα καθαρά περιλαμβάνουν το σπίτι και τα εμπορικά συστήματα θέρμανσης, τα συστήματα εξαερισμού, τα συστήματα κλιματισμού, τους υγραντές, τα μέρη μηχανών, τα αυτοκίνητα, και τις άμεσες μηχανές αέρα. Τα μόρια που αφαιρούνται τη γύρη από ένα ενιαίο φίλτρο αέρα κυμαίνονται, αλλά μερικά μόρια περιλαμβάνουν τα σπόρια φορμών, τη ζωική οργή, τη σκόνη και.


Τα φίλτρα αέρα είναι πολύ χρήσιμα στο σπίτι. Μπορούν να αφαιρέσουν τα πιθανά αλλεργιογόνα όπως η σκόνη, η φόρμα, η οργή φορμών και κατοικίδιων ζώων. Εκεί, παρέχουν την ειδική ανακούφιση για τους ανθρώπους που πάσχουν από το άσθμα και άλλες αναπνευστικές ασθένειες. Είναι επίσης σημαντικοί στη αυτοκινητοβιομηχανία. Η εξάτμιση και τα ευθύγραμμα φίλτρα που εγκαθίστανται στη μηχανή μπορούν να προωθήσουν την υγεία μηχανών και την κυκλοφορία αέρα, και να επεκτείνουν τη γενική οικονομικά ενεργή ζωή του οχήματος. Μπορούν επίσης να προστατεύσουν άλλες μηχανές, όπως τα κλιματιστικά μηχανήματα, τα πυροβόλα όπλα καρφιών, τα ψυγεία, και άλλος βιομηχανικού εξοπλισμός οικογένειας και από τη ζημία ή να κοντύνουν τη ζωή υπηρεσιών τους. Τα φίλτρα αέρα που μπορούν να εξυπηρετήσουν υπάρχουν σε πολλές διαφορετικές βιομηχανίες

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.