Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

Φίλτρο συγχώνευσης

Τα φίλτρα συγχώνευσης χρησιμοποιούνται στα συστήματα συμπιεσμένου αέρα για να αφαιρέσουν τα σταγονίδια πετρελαίου και τα λεπτά μόρια τόσο μικρά όπως 0,01 μικρά, και είναι ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας αέρα.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Φίλτρο συγχώνευσης Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Φίλτρο συγχώνευσης

Φίλτρο συγχώνευσης

 • Αυτό που είναι φίλτρο συγχώνευσης

  Αυτό που είναι φίλτρο συγχώνευσης

  Coalescence η διήθηση είναι η διαδικασία δύο φάσεις ουσιών σε ένα ρευστό ρεύμα που χρησιμοποιεί τα φίλτρα συγχώνευσης. Παραδείγματος χάριν, μπορείτε να χωρίσετε τα σταγονίδια και τα αερολύματα νερού από το αέριο μέσω μιας συγχωνεμένος διαδικασίας διήθησης. Με τα φίλτρα συγχώνευσης, μπορείτε να αφήσετε να δηλητηριάσετε με αέρια με τους υγρούς μολυσματικούς παράγοντες περνάτε μέσω. Καθώς περνά μέσω του στοιχείου, υπάρχουν πολλά μέσα φίλτρων ικανά τα υγρά αερολύματα και τα σταγονίδια. Αυτό θα επιτρέψει στο ξηρό και καθαρό συμπιεσμένο αέριο για να βγεί το φίλτρο συγχώνευσης μέσω της εξόδου.

  Δωρεάν προσφορά
 • Σύστημα χωρισμού λάδι-νερού αερίου

  Σύστημα χωρισμού λάδι-νερού αερίου

  Η χρήση των φίλτρων συγχώνευσης για το χωρισμό φάσης αερίου μπορεί να αφαιρέσει την υδρονέφωση ή την υγρασία πετρελαίου από τα μολυσμένα ρεύματα αέρα. Το φίλτρο πρέπει πάντα να ρεύσει από το εσωτερικό του στοιχείου φίλτρων έξω από το στοιχείο φίλτρων. Αυτό επιτρέπει στα σταγονίδια πετρελαίου και τα σταγονίδια νερού για να συλλέξει στις ίνες του στοιχείου φίλτρων και να συναντηθεί στη διατομή και να γίνει μεγαλύτερα και μεγαλύτερα σταγονίδια πετρελαίου καθώς κινούνται κάτω και έξω προς το κατώτατο σημείο του στοιχείου φίλτρων (coalescence διαδικασία). Τα μεγάλα υγρά σταγονίδια περιέρχονται από το κατώτατο σημείο του στοιχείου φίλτρων στην περιοχή συλλογής νερού της κατοικίας φίλτρων, και εισάγουν τελικά τον αυτόματο σωλήνα αγωγών επιπλεόντων σωμάτων, και το υγρό απαλλάσσεται από το σύστημα.

  Δωρεάν προσφορά
 • Γιατί φίλτρα συγχώνευσης χρήσης

  Γιατί φίλτρα συγχώνευσης χρήσης

  Δεδομένου ότι ο αέρας μπορεί να είναι καυτός, υγρός, και βρώμικος, η προετοιμασία αέρα είναι μια κρίσιμη διαδικασία, και ο αέρας που χρησιμοποιείται καθ'οδόν συμπιεσμένη πρέπει να περάσει μιας διήθησης, μια βελτίωση, ή μια διαδικασία λίπανσης. Τα φίλτρα συγχώνευσης χρησιμοποιούνται στα συστήματα συμπιεσμένου αέρα για να αφαιρέσουν τα σταγονίδια πετρελαίου και τα λεπτά μόρια τόσο μικρά όπως 0,01 μικρά. Δεδομένου ότι το ανεπιθύμητο πετρέλαιο θα κολλήσει στα κινούμενα μέρη και θα μειώσει την ταχύτητα του κυλίνδρου, τα φίλτρα συγχώνευσης είναι ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας αέρα. Σε σχέση με με ένα καθολικό φίλτρο που απορροφά έξω το νερό και τα μεγαλύτερα μόρια, τα σταγονίδια πετρελαίου απαλλαγών φίλτρων συγχώνευσης σε ένα κύπελλο.

  Δωρεάν προσφορά

Τα φίλτρα συγχώνευσης εκτελούν το καλύτερο όταν είναι στην υψηλότερη πίεση και τη χαμηλότερη θερμοκρασία στο σύστημα συμπιεσμένου αέρα. Είναι καλύτερο να τοποθετηθεί το φίλτρο συγχώνευσης στη σωστή θέση να εξασφαλίσει ότι καμία πρόσθετη υγρή συμπύκνωση δεν εμφανίζεται.


1. Μπορείτε να προσαρμόσετε το φίλτρο συγχώνευσής σας ή να αναβαθμίσετε τα υπάρχοντα φίλτρα με άλλους τρόπους.
2. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διαφορετικές ρευστές διαδικασίες διήθησης.
3. Μια πολύ ευρεία επιφάνεια θα οδηγήσει στην πτώση χαμηλότερης πίεσης, με αυτόν τον τρόπο αυξάνοντας την αποδοτικότητα
4. Έχει τους διάφορους βαθμούς μικρού, οι οποίοι μπορούν να παραγάγουν ένα επίπεδο αποδοτικότητας περίπου 99,98% ή 99,0%
5. Εξασφαλίζει ότι το μέγιστο ποσό υγρών και στερεών μορίων αποβάλλεται από το ρεύμα επεξεργασίας αέρα ή αερίου.
6. Έχει ένα αποδοτικό φιλτράροντας σύστημα, και η ζωή υπηρεσιών της είναι μακρύτερη από συνηθισμένη, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας το χρόνο διακοπής και τα κόστη συντήρησης.

 

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.