Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Kainuosen Environmental Technoiogy (Langfang) Co.,Ltd. yan.filters@gamail.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Ο σωστός τρόπος να επιλεχτεί το υδραυλικό φίλτρο

Ο σωστός τρόπος να επιλεχτεί το υδραυλικό φίλτρο

October 19, 2021

Ένα κατάλληλο σύστημα φίλτρων είναι ένας αναπόφευκτος όρος για τη μακράς διαρκείας λειτουργία ενός υδραυλικού συστήματος, αλλά η επιλογή του σωστού φίλτρου δεν είναι συχνά ένας εύκολος στόχος.
Οι διαφορετικές βιομηχανίες, διαφορετικά συστατικά του υδραυλικού συστήματος έχουν τις απαιτήσεις τους, και επηρεάζουν η μια την άλλη, και αναμιγνύονται τελικά πώς να επιλέξουν το απλό στοιχείο φίλτρων. Προκειμένου να αποφύγουν υπερβολικά - οι υψηλές δαπάνες σε λειτουργία συστημάτων, κατά την επιλογή των στοιχείων φίλτρων, εσείς όχι μόνο πρέπει να εξετάσουν τις απαιτήσεις πίεσης, ροής και καθαρότητας, αλλά και να πρέπει να έχουν μια επισκόπηση των όρων εφαρμογής. Αυτό το άρθρο απαριθμεί πέντε σημεία γνώσης που πρέπει να κυριαρχηθούν κατά την υπολογισμό και το επιλογή των φίλτρων.
1. Γνωστός με τους όρους εφαρμογής
Το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα είναι να γίνουν κατανοητές οι απαιτήσεις απόδοσης του φίλτρου. Κατά να υπολογίσουν τις προδιαγραφές φίλτρων ακριβώς, οι απαιτήσεις απόδοσης εκφράζονται συνήθως από την αναλογία αξία διήθησης β. Η αποκαλούμενη αξία β αναφέρεται στον αριθμό μορίων μεγαλύτερων από ένα ορισμένο μέγεθος στο ρευστό στον κολπίσκο του φίλτρου και τον αριθμό μορίων μεγαλύτερων από ένα ορισμένο μέγεθος στο ρευστό στην έξοδο του φίλτρου. Η αναλογία του αριθμού μορίων. Επομένως, όσο μεγαλύτερη η β αξία, τόσο υψηλότερη η αποδοτικότητα διήθησης του φίλτρου. β η αξία μπορεί επίσης να εκφραστεί ως ποσοστό για να εκφράσει την αποδοτικότητά της, η=1-1/β.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο σωστός τρόπος να επιλεχτεί το υδραυλικό φίλτρο  0

Τα σημερινά σχέδια φίλτρων έχουν γενικά την υψηλότερη ικανότητα εκμετάλλευσης ρύπου, τη μακρύτερη ζωή, και την πτώση χαμηλότερης πίεσης.
Παραδείγματος χάριν, στους όρους εφαρμογής που απαιτούν τα υψηλής απόδοσης στοιχεία φίλτρων, συνήθως η αξία β υπερβαίνει 1000, έτσι σημαίνει ότι μόνο ένα μόριο θα ρεύσει από τα 1000 μόρια που εισάγουν το φίλτρο. Σε αυτήν την περίπτωση, η αποδοτικότητα διήθησης είναι 99,9%. Γενικά, οι κανονικοί κατασκευαστές φίλτρων θα έχουν τα ειδικά έγγραφα, τα οποία καθορίζουν την απόδοση φίλτρων σύμφωνα με το μέγεθος του μεγέθους πόρων στοιχείων φίλτρων. Επομένως, μια σωστή κατανόηση των απαιτήσεων απόδοσης εφαρμογής μπορεί να επιτρέψει σε σας για να επιλέξει σωστά τις προδιαγραφές φίλτρων και να εξασφαλίσει την καλή λειτουργία του εξοπλισμού.
2. Ξέρτε το υδραυλικό σύστημα
Μόλις καθιερώσετε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις απόδοσης για τους όρους εφαρμογής, μπορείτε κατάλληλα να αξιολογήσετε το υδραυλικό σύστημα. Σύμφωνα με τους βιομηχανικά τυποποιημένους, τα υδραυλικά συστατικά που εγκαθίστανται στο υδραυλικό κύκλωμα έχουν επιπτώσεις άμεσα στον τύπο υδραυλικού φίλτρου. Τέτοια βιομηχανικά πρότυπα είναι κυρίως κώδικες βαθμού καθαρότητας του ISO, οι οποίοι μας βοηθούν να επιλέξουμε τον κατάλληλο τύπο φίλτρων. Παραδείγματος χάριν, το ανάλογο κύκλωμα βαλβίδων απαιτεί τουλάχιστον ένα επίπεδο καθαρότητας του ISO 20/18/15. Για να καλύψει αυτήν την απαίτηση, η απόλυτη ακρίβεια διήθησης του στοιχείου φίλτρων είναι τουλάχιστον 3 ή 6 μm.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο σωστός τρόπος να επιλεχτεί το υδραυλικό φίλτρο  1

Η επιλογή του φίλτρου απαιτεί την περιεκτική εκτίμηση της ικανότητας εκμετάλλευσης ρύπου, την πτώση πίεσης και την οικονομία του στοιχείου φίλτρων.
Εάν το κύκλωμα περιέχει μόνο τις αντλίες εργαλείων και τις κατευθυντικές βαλβίδες, είναι σχετικά αναίσθητοι στη ρύπανση. Επομένως, τα φίλτρα με τα χαμηλά χαρακτηριστικά απόδοσης μπορούν να συναντήσουν απαίτηση-τέτοιών τους όπως τα στοιχεία φίλτρων πλέγματος εγγράφου ή μετάλλων μπορούν να είναι οικονομικά επιλέγουν. Ξέροντας τι είδους τα υδραυλικά συστατικά εγκαθιστούν τι είδους το φίλτρο, και η κατανόηση πώς έχουν επιπτώσεις στην απόδοση του φίλτρου μπορεί να κερδίσει μερικές περιττές δαπάνες για τη μακροπρόθεσμη λειτουργία.
3. Ξέρτε το ιξώδες του πετρελαίου
Κατά επιλογή των προδιαγραφών φίλτρων, τη γεγονός ότι αγνοείται συχνά είναι το ιξώδες πετρελαίου. Στην πραγματικότητα, το ιξώδες έχει μια μεγάλη επιρροή στην επιλογή των προδιαγραφών φίλτρων. Στην αρχική επιλογή των προδιαγραφών φίλτρων, το ιξώδες πετρελαίου αγνοείται συχνά. Κατά συνέπεια, το μέγεθος του στοιχείου φίλτρων είναι επιλεγμένο πάρα πολύ μεγάλο, με συνέπεια τις περιττές υψηλές λειτουργικές δαπάνες. Η αποτυχία να γίνει κατανοητή η σημασία του ιξώδους πετρελαίου μπορεί να οδηγήσει στην επιλογή των προδιαγραφών στοιχείων φίλτρων που είναι πάρα πολύ μικρές, η πτώση πίεσης είναι πάρα πολύ υψηλή, και ο δείκτης ρύπανσης θα ανησυχήσει νωρίς. Αντίθετα, είναι επίσης δυνατό ότι οι προδιαγραφές στοιχείων φίλτρων είναι επιλεγμένες πάρα πολύ μεγάλες, με συνέπεια τις υπερβολικές δαπάνες επένδυσης και τις λειτουργούσες δαπάνες αντικατάστασης. Ο χρήστης πρέπει να καταλάβει το υδραυλικό σύστημα αρκετά σαφώς να αξιολογήσει την εκτιμημένη λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας του έτσι ώστε η ακριβέστερη ελάχιστη θερμοκρασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τις προδιαγραφές φίλτρων. Η σωστή επιλογή της λειτουργούσας σειράς θερμοκρασίας μπορεί να εξασφαλίσει ότι το στοιχείο φίλτρων δεν θα εισαγάγει τον τρόπο παράκαμψης εκ των προτέρων, και θα αποφύγει την υπερβολική επιλογή του στοιχείου φίλτρων.
4. Όσον αφορά την ρύπανση-διαβίβαση των συσκευών
Υποτίθεται ότι το φίλτρο είναι εξοπλισμένο με μια συσκευή σημάτων ρύπανσης (αναλογικός ή ψηφιακός). Κατά επιλογή ενός φίλτρου, τη χρήστης πρέπει να έχει μια κατάλληλη απαίτηση στόχων για την πτώση πίεσής του. Υπό κανονικές συνθήκες, η σειρά διαφοράς πίεσης που παρουσιάζεται από την κάνοντας σήμα συσκευή είναι μεταξύ φραγμού 1 και 8. Σαν γενική αρχή, η αναλογία της καθορισμένης πίεσης της κάνοντας σήμα συσκευής στην πτώση πίεσης του καθαρού φίλτρου είναι τουλάχιστον 3:1.
Παραδείγματος χάριν, εάν η οπτική συσκευή σημάτων φίλτρων θέτει μια πίεση συναγερμών του φραγμού 5, βασισμένος στην ανωτέρω αναλογία, η υψηλότερη αποδεκτή διαφορά πίεσης του επιλεγμένου φίλτρου είναι φραγμός περίπου 1,7. Εάν δεν καταλαβαίνετε αυτήν την αρχή, την οι χρήστες θα είναι σε κίνδυνο κατά επιλογή ενός φίλτρου, είτε πάρα πολύ μεγάλου είτε πάρα πολύ μικρού. Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι το υδραυλικό σύστημα προστατεύεται επαρκώς, η επιλογή των μεγαλύτερων φίλτρων είναι πολύ κοινή στην εργασία μας, και το αποτέλεσμα είναι μια αύξηση στις δαπάνες.
5. Υπολογίστε τη ροή μέσω του φίλτρου
Κατά επιλογή ενός φίλτρου, την πρέπει προσεκτικά να αναλύσετε το ποσοστό ροής, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να σημειωθεί ότι το στιγμιαίο ποσοστό ροής μπορεί να υπερβεί το μέγιστο ποσοστό ροής της αντλίας. Οι χαρακτηριστικές συνθήκες εργασίας είναι ότι σε ένα κύκλωμα συσσωρευτών, ο συσσωρευτής αποθηκεύει ένα συγκεκριμένο ποσό του πετρελαίου πίεσης. Όταν ο συσσωρευτής απελευθερώνεται, η ροή απαλλαγής της θα επιβληθεί στη ροή αντλιών, η οποία υπερβαίνει πολύ η ίδια την αντλία. Το ποσοστό ροής απαλλαγής. Το υψηλό φίλτρο μετά από το κύκλωμα συσσωρευτών πρέπει πλήρως να εξετάσει αυτό. Η υποτίμηση της ροής μέσω του φίλτρου θα αυξήσει τη διαφορά πίεσης στοιχείων φίλτρων, η οποία θα οδηγήσει τελικά σε μια μείωση στην αποδοτικότητα βρόχων και θα αυξήσει τη λειτουργία και τα κόστη συντήρησης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο σωστός τρόπος να επιλεχτεί το υδραυλικό φίλτρο  2

Αυτό το εικονίδιο επεξηγεί τα χαρακτηριστικά του φίλτρου, το οποίο σχεδιάζεται για να έχει μια διαφορά χαμηλής πίεσης ακόμη και στην πολύ υψηλή ροή που η ποσοστό-συνολική διαφορά πίεσης είναι το ποσό της διαφοράς πίεσης στοιχείων φίλτρων και της διαφοράς πίεσης κατοικίας φίλτρων, και καθορίζεται κυρίως από τη διαφορά πίεσης στοιχείων φίλτρων
Η σωστή επιλογή των φίλτρων όχι μόνο κερδίζει δαπάνες, αλλά και παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών του υδραυλικού συστήματος.